Byggföretag och hundgårdar

Funderar på om jag skulle ta och få hit de från Grundaren Bygg igen för att bygga en hundgård åt Kajsa. Tänker att det nog är lika bra att ta tag i det nu. För er som inte kommer ihåg eller som kanske är nya här på bloggen så är Grundaren Bygg det byggföretag jag anlitade när jag renovera här hemma. Gjorde en stor renovering där jag rev två väggar och byggde om och gjorde vardagsrum, matsal och kök till ett i en enda stor öppen planlösning. För det var väldigt litet här hemma innan, det är trånga utrymmen och de tjocka väggarna gjorde att det kändes ännu mindre så att riva ner de gjorde otroligt stor skillnad.

Tror inte det kommer vara några som helst problem att få över de från Grundaren Bygg till oss. Vi har ju som sagt haft de här tidigare och det är ett av de bästa byggföretag i alla fall jag har haft att göra med. De var väldigt personliga och det kändes pålitligt och bra så ingenting att klaga på där. Har gått och rekommenderat dem runt till de flesta nu det senaste.

Jag har vissa planer för hur jag vill att hundgården ska vara. Sen är jag ingen expert på varken hundgårdar eller snickeri så tänker att de på byggföretaget kanske kan komma med lite råd kring vad som är det bästa att göra. Och vilka sorters byggvarianter som kommer att fungera bäst. Ska ta mig en titt på det.