Västernorrlands Måleri och Service

God kväll, god kväll på er alla och välkommen till min blogg! Det är så vackert med hösten och alla vackra färger i naturen, håller ni inte med om det? På tal om färger och naturen så kom jag att tänka på ett måleriföretag när jag var ute och promenerade, som har gjort iordning invändigt i huset. Det är nymålat och nytapetserat i alla rum och de blev jättesnyggt. Företaget som utförde det här jobbet är ett måleri i Sundsvall som heter Västernorrlands Måleri och Service. 

Jag tänkte att det kunde vara bra att skriva några rader om det här företaget på bloggen. Jag vet att det alltid finns folk som planerar att måla om eller tapetsera och då kan det förstås vara bra att veta om att det finns ett kompetent måleri i Sundsvall att vända sig till. Jag vet att jag har många läsare på den här bloggen som med spänt intresse följer mig och mina förehavanden här i Sundsvall. Jag ser också att det bli fler läsare för varje dag som går i och med att jag går in och kikar på statistiken. Både mina trogna och lojala läsare sedan gammalt och alla ny läsare hoppas jag ska kunna få nytta av detta måleri i Sundsvall, om ni står i en situation där ni behöver anlita professionella målare. Målarna på Västernorrlands Måleri och Service har kompetens att göra både utvändiga och invändiga jobb, faktiskt så är jag rätt så säker på att de utför i stort sett allt inom måleri. Jag kände mig trygg med det här företaget från första sekund. Deras målare har verkligen sett hur just mitt behov och mina önskemål såg ut och sedan gett mig det resultat jag var ute efter.