Tapping for Living

Jag brukar skriva inlägg om djur och natur men idag ska jag skriva ett inlägg som är till alla er som vill slippa må dåligt i Huddinge. Jag har själv mått väldigt dåligt, men det vände när jag efter många svängar in och ut inom psykiatrin, äntligen fann det här företaget som heter Tapping for Living. Jag har fått kvalificerad hjälp för att komma tillrätta med mina problem, och idag accepterar jag mig själv på ett helt annat sätt än vad jag gjorde tidigare. 

 

För den som mår dåligt brukar det finnas flera olika slags behandlingar att prova, beroende på vart man vänder sig. Jag tillhör den här kategorin av människor som tycker att jag har provat det mesta utan att någonting har hjälpt mer än tillfälligt. Men just den metoden som de använder på Tapping for Living, och som heter “tapping”, den har verkligen fungerat för mig. Jag är väldigt tacksam över att det här företaget tog emot mig, och nu när jag går där så vet jag att de har plats även för fler människor som kan tänkas må dåligt i Huddinge. Jag vet att det här företaget också hjälper personer som bor i till exempel Nyköping, Södertälje och i Norrköping. På Tapping for Living arbetar det välutbildad personal som är erfarna när det gäller att bemöta människor som mår dåligt. De har rätt kompetens för att behandla flera olika tillstånd som ger psykisk ohälsa. Jag vill verkligen att ni ska slippa att må dåligt, och ni borde därför ge det här företaget, och er själva en ärlig chans till att må bättre! Vill ni komma i kontakt med dem, så börja med att gå in på deras hemsida. Jag hoppas att jag har kunnat var till lite hjälp i alla fall, för er som mår dåligt!