Hus utan fönster men med drömläge

Var och kollade på ett hus, eller stuga kanske jag ska kalla det, i alla fall ett väldigt litet hus ute i skogen. Fantastisk natur runt omkring och man tänker att det borde finnas många fönster i ett sådant hus för att man ska kunna se allt det fantastiskt vackra utanför, men icke. Istället så hade de nästan inga fönster och väldigt små rum inomhus så det blev väldigt klaustrofobiskt. Kändes som att vara under jorden istället för i den vackra skog och natur vi faktiskt var i.

Men läget på den var ju fantastiskt så är väldigt sugen på att köpa den ändå faktiskt. För planlösningen är ju bara att riva ner några få väggar för att få färre men större och öppnar rum. Och sen få hjälp med att fixa fasaden och sätta upp massa stor fönster, riktigt stora fönster från golv till tak för bästa möjliga utsikt över naturen, från Nynäshamn Fönsterservice AB. De på Nynäshamn Fönsterservice AB har varit här hemma och hjälpt oss renovera våra fönster här och de var väldigt duktiga, det blev väldigt snyggt. Så tänker att de skulle kunna komma och fixa dit fönster för det här huset också.

Tror faktiskt att det är allt som behövt. Att jag inte kommer behöva så värst mycket mer än att fixa det för att få ett vackert hem i ett riktigt drömläge.