Dags att renovera stallet?

Kanske är dags att renovera stallet nu. Har väntat på att göra det ganska länge nu men känns verkligen som att jag borde ta tag i att göra det. Som att det har gått lite för lång och är lite för slitet för att jag ska kunna låta det vara som det är med gott samvete. Blir nog bättre om jag kan rusta upp det lite så att det ser mindre slitet ut, i alla fall lite. Har tänk att jag ska prata med de på Marco Målares byggfirma här i Västra Götaland. Vet att de har renoverat stall tidigare vilket gör att det känns tryggare att anlita dem än att anlita en byggfirma som aldrig gjort det tidigare. Och så hade de referensbilder på sin hemsida också, vilket jag också tycker gör stor skillnad. För då kan jag få bevis på att det faktiskt är bra istället för att bara tro på deras ord.

Vet inte alls hur mycket det kommer att kosta med bygget och renoveringen. Men vet att jag kan få en kostnadsfri offert så det kanske är det jag ska se till att få innan jag bestämmer mig helt för om jag ska göra renoveringen av stallet nu eller inte. Vet ju att det är en bra byggfirma så på så sätt kanske det är lika bra att göra renoveringen av stallet nu oavsett, för vad ska jag vänta på egentligen. I och för sig kanske det är bättre att göra det på våren istället för nu. Får väl se vad de på Marco Målare säger när jag pratar med dem. Ingen idé att bestämma något innan det.