Hundarna

Hardy

Ringlets Elver
2010-03-04

Min första jaktlabrador, en fantastisk hund på alla sätt och vis.

Meriter:

A prov
Godkänd KKL

B prov
1 HP NKL
1 HP ÖKL
1 ÖKL

3 EKL, Hardy gjorde ett fantastiskt jobb på ett svårt men roligt elitklass prov i höstas, med kraft och stil imponerade han på publiken och mig. När vi kom till sista uppgiften så föll vi på mållinjen, den uppgift som han egentligen skulle ha klarat bäst...men man ska aldrig vara för säker;)
1a priset rök och vi packade oss in i bilen för en lång färd hem, men det är bara påt igen.

C prov
Hardy visade tidigt sina talangfulla sidor när vi deltog på unghundsderbyt då han var runt året, höga poäng gjorde att vi låg nära en finalplats. Ledningen hade ställt ut 10 finalplatser, när vi satt och väntade så tog de bort 2 platser...... Lite surt men ändå var jag så otroligt nöjd över min fina unghund som hade hela livet framför sig.
Slutade med 88 p.

1 NKL 88 p
1 NKL 89 p
1 ÖKL 86 p
1 ÖKL 88 p
1 EKL 86 p

Once in a lifetime dog <3

Win

COSMIC COVER'S SOPHISTICATED DUST
"WIN"

Född: 2015 01 06
HD A
AD UA

Win är en tik med stor kapacitet, hon är följsam, social, frimodig, spontan på all vilt, och en riktig liten arbetsmyra!

Hon samägs med Åza Wikström på kennel COSMIC COVER'S.

Win tog sin 1:a i NKL B prov under hösten 2016, ett ganska svårt prov för att vara NKL, långa markeringar på vatten, svår terräng, och ett klurigt sök. Det sa bara poff så var alla vilt inne, plättlätt sa Win som bara värmt upp;)
Domarens ord var fina och det fanns inget att klaga på, Win var hunden som han ville ta med sig ut på jakt..bättre betyg kan man väl inte få?:)

Nu väntar 2017, det ska verkligen bli kul att fortsätta träningen och starta både A och B prov med henne.

Tack Åza för att jag får förvalta denna lilla juvel.

Ben

Boss