Husdjur som förstör golvbeläggningarna

Fördelarna med husdjur – i stort sett allting, de är ju hur mysiga som helst. Nackdelarna – att de förstör golvbeläggningarna. Jag har både katter och hundar och ingen av dem förstör eller river på möblerna. Och jag klipper klorna på hundarna noggrant så det är inte det. Men av någon anledning så kan de inte låta blir att klösa på golvet när jag är iväg på jobbet. Förstod inte vad det var först när jag såg rivmärkena på golvet, tyckte det bara såg slitet ut och tänkte att inte har jag haft någon stol ståendes där eller något annat som kunnat slita på golvet så. Satte upp en kamera som filmade platsen och såg att hundarna stod och klöste där och till och med katterna verkade tycka att golvet var en bra klösyta snarare än alla klösbrädor och leksaker jag köpt till dem. Djur alltså, de är som småbarn som ska göra precis tvärtemot vad man säger att de får göra och inte.

Men det gjorde att golvet blev otroligt fult så jag fick ringa till Björklunds Golv och prata med dem. Se om de hade någon idé för en reptålig golvbeläggning jag skulle kunna göra. För det är svårt att stoppa hundarna och katterna från att göra något som de endast gör när jag inte är hemma. Så därför kändes det som att bästa lösningen var att helt enkelt se till att få hjälp med golvbeläggning för att få ett tåligt och snyggt golv som tål att de står och klöser på det.